UW LACH, ONS KUNSTWERK!
Anna Paulowna     0223 - 53 16 19

Nota van Infomedics

MEER INFORMATIE OVER UW NOTA

Samenwerking met Infomedics

Om zoveel mogelijk tijd te kunnen besteden aan u, hebben wij de facturatie en inning van rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Voordeel voor u is dat u niet vooraf hoeft te betalen. Infomedics is een belangrijke en betrouwbare speler in de medische branche. In voorkomende gevallen kunt u eventueel toch nog een nota van onze praktijk ontvangen. Dit gebeurt als wij rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar kunnen declareren en uw zorgverzekeraar niet alles aan ons heeft vergoed.

Infomedics online

Op de website van Infomedics kunt u 24/7 veel zaken snel een eenvoudig regelen.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd en in één keer te betalen, dan kunt u een betalingsregeling afspreken. Dit kunt u eenvoudig doen via de website van Infomedics. De volgende link brengt u naar de juiste pagina: Betalingsregeling Infomedics.

Status van uw betaling controleren

Ga naar www.infomedics.nl. Op de home-pagina treft u een rekeningchecker aan. Hiermee kunt u controleren of u uw rekening reeds heeft voldaan. Gebruik daarvoor het 13-cijferige nummer dat op uw rekening staat.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag? Bezoek dan eens de Veelgestelde vragen sectie op de website van Infomedics.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 - 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.

Voor meer informatie: Betalingsvoorwaarden