UW LACH, ONS KUNSTWERK!
Anna Paulowna     0223 - 53 16 19

Vergoedingen

Wat kost een kunstgebit?

Onze praktijk helpt u graag als het gaat om diverse prothetische behandelingen. In onderstaand overzicht proberen we duidelijk te maken hoe de vergoedingsstructuur is opgebouwd. Zorgverzekeraars verschillen nogal in hun vergoedingen. Daarom is het raadzaam om met een begroting in de hand uw zorgverzekeraar te informeren. U kunt kosteloos en vrijblijvend een afspraak maken zodat we voor uw specifieke situatie een begroting kunnen afgeven.

Uitleg eigen risico

Tot 2026 bedraagt het wettelijk vastgesteld eigen risico € 385,- per jaar (verplicht). Bij alle genoemde vergoedingen vanuit de basisverzekering wordt het wettelijk eigen risico ten laste gelegd. Daarnaast kan het wettelijk eigen risico vrijwillig verhoogd worden zodat de basispremie lager uitvalt. Heeft u een verhoogd vrijwillig eigen risico? Dan worden alle behandelingen die vanuit de basisverzekering worden vergoed, verrekend met het verplicht en vrijwillig eigen risico.

Tariefbeschikking NZa

Voor de volledige tariefbeschikking en uitgebreidere informatie verwijzen wij door naar de website van de Nederlandse Zorgautoriteit. Hier vindt u de tarieven voor 2023.

Vergoedingen bij een nieuwe gebitsprothese

Vergoedingen bij reparatie of rebasing

Toch nog een vraag?

Kijk eerst even in onze 'Veel gestelde vragen' sectie.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Antwoord niet gevonden? Vul dan onderstaand formulier in. Wij trachten u spoedig te antwoorden.


    De wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verplicht ons om vooraf toestemming te vragen voor het ontvangen van uw persoonlijke gegevens. Lees a.u.b. onze Privacyverklaring.

    * Ja, ik heb uw Privacyverklaring gelezen en ga akkoord met het verstrekken van mijn gegevens (plaats vinkje).